Andre forældre siger..


"Kære Tina


Det helt centrale hos dig er omsorg og kærlighed til hver enkelt barn. Husker tydeligt Benjamins første tid hvor du udviste stor omsorg med masser af knus til Benjamin.

Det betød meget for os at vide at Benjamin fik den kærlighed og omsorg han havde brug for. Du har altid været god til at se og læse Benjamins behov.

TAK for de mange dejlige oplevelser Benjamin har haft til eks. dyrskuet i Horsens el. nissebyen i Horsens Bytorv. Hver gang har Benjamin strålet når vi har talt om de gode oplevelser I har haft.

Udelivet har også været helt perfekt. Dejligt at vide at I er ude hver dag og får brugt en masse krudt. Vejret har aldrig været nogen hindring for jeres udeaktiviteter.

Benjamin har hos dig fået tryghed, selvtillid og mod til at begå sig andre steder end uden for hjemmet. Det er vi dig taknemmelig for.

Vi vil gerne sige dig og din skønne famile tak for at åbne det helt fatastiske sted for pasning af vores barn, nemlig Mælkebøtten. Jeg sender mine varmeste anbefalinger videre til alle jeg kender".


Venlig hilsen Anette


"Kære Tina"


Nova (okt. 2020-okt. 2022) er hver morgen i de forgangne to år blevet mødt af udbredte arme og et stort kram. Børnene bliver ikke blot passet i Mælkebøtten, de inviteres ind i Tinas liv med al den kærlige varme dertil hører. Vi forældre, har altid afleveret vores barn med fuldstædig ro i maven. Hverdagen i Mælkebøtten er afvekslende og afstemt årstiden og børnenes alder på fineste vis. Nova har nydt godt af cykelture, leg i haven, strandture, udflugter til Givskud, legestue med andre pasningsordninger, tummel i gildesalen og utallige andre fantastiske oplevelser. Vi forældre har aldrig været i tvivl om hvad Nova har oplevet i løbet af en uge; Mælkebøttens facebook side beretter næsten dagligt om skønne stunder med billeder og beskrivelser. Der er stort fokus på børnenes udvikling og læring, og på at gøre dem klar til deres videre færd i børnehaven. Dette kommer ikke kun til udtryk i daglige færdigheder som indlæres gennem leg, men også i de mange kreative udfoldelser, altid afstemt årstiderne. Vi er blevet forkælet med Novas hjemmelavede Mor- og Fars-dags gaver, rødbeder, julesmåkager, dekorationer, tegninger, julegaver, marmelade og meget meget mere. Tine er ekstremt kreativ og dygtig til at finde måder så selv de yngste børn kan deltage aktivt. Vi ville til enhver tid vælge Mælkebøtten igen, og kan kun opfordre jer til at gøre det samme – jeres barn vil få nogle fantastisk skønne år.


Sisse og Allan